Na meer dan twintig jaar in het karakteristieke pand aan de Weesperzijde zijn wij deze zomer verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Wibautstraat, 800 meter verderop. We hebben onze intrede gedaan in Scalehub Amstel aan de Wibautstraat 137d op de tweede verdieping. Een frisse, nieuwe omgeving van alle gemakken voorzien. Wij voelen ons hier erg op ons plek en jullie hopelijk ook.

Verhuizing Meddo Professionals

Scalehub Amstel is gevestigd schuin tegenover het Amstelstation en is hierdoor uitstekend te bereiken met het OV (metro, tram, trein, bus) en de fiets. Ook met de auto is het kantoor goed bereikbaar, je kunt in de omgeving zowel op straat als in verschillende parkeergarages (betaald) parkeren.

Office warming Meddo

Voor meer informatie over hoe je ons nieuwe kantoor het beste kunt bereiken: zie onze contact-pagina.

.

We hadden dit heugelijke feit graag met iedereen gevierd door middel van een kleine office warming, maar in verband met de pandemie hebben wij hier helaas van af moeten zien.

Wanneer de situatie het toelaat nodigen wij graag weer kandidaten uit voor gesprekken bij ons op kantoor. Het gebouw is hier goed op ingericht met looproutes, ontsmettingszuilen en een up-to-date ventilatiesysteem. Ook wordt er meerdere keren per dag grondig schoongemaakt en beschikken we over een grote spreekkamer waar meer dan voldoende afstand kan worden gehouden.

Meddo aan de Wibautstraat

Wij hopen je snel te kunnen ontvangen op onze nieuwe locatie aan de Wibautstraat 137d!

Meddo Professionals B.V.
ScaleHub

Wibautstraat 137d
(2e etage)
1097 DN  AMSTERDAM

Postbus 51322
1007 EH AMSTERDAM

Meddo Professionals B.V.
Wibautstraat 137d

1097 DN  AMSTERDAM