Vacature?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

  Selectieprocedure kandidaten

  Wij praten face-to-face met onze kandidaten. Kandidaten worden getest op hun Nederlandse- en Engelse taalvaardigheden, er wordt een CV-check gedaan, identiteitsbewijzen worden gecontroleerd en er wordt gesproken met referenten.

  Wij praten met kandidaten over de functie en het kantoor. Maar nog belangrijker: wij kijken naar hun motivatie en spreken uitvoerig over hun ervaringen en verwachtingen. Daar komt ons succes vandaan.

  Wat kan Meddo voor u doen?

  Meddo kan voor u bemiddelen bij ondersteunende functies:

  • Juridisch Secretaresses
  • Notarieel Secretaresses
  • Management Assistants
  • Personal Assistants
  • Receptionistes
  • Business & Marketing Developers
  • Financial Assistants

  Werving & selectie of uitzending?

  Of is een combinatie een betere oplossing?

  Meddo werkt op basis van werving & selectie en uitzending voorafgaand aan een contract bij uw eigen organisatie. Wij adviseren graag welke vorm van samenwerken het beste bij u past.

  Bij werving & selectie komt de werknemer direct bij u in dienst. Hiervoor hanteren wij een bemiddelingsfee. Bij uitzending betaalt u alleen voor de gewerkte uren. Als opdrachtgever loopt u geen enkel risico. Bij uitzending hanteren wij een omrekeningsfactor. Na een afgesproken periode van uitzending kunt u de werknemer kosteloos overnemen.

  Meer weten over onze samenwerkingsvormen en tarieven? Bel dan naar 020 463 7777.

  Outplacement

  In geval van functioneren dat verbeterd kan of moet worden, praat Meddo graag met uw werknemer. Een compacte serie van gesprekken biedt een goede basis om de eigen kwaliteiten en prestaties te bekijken en een verbetertraject vast te stellen.

  Het is niet altijd te vermijden dat er afscheid genomen moet worden. In dat geval begeleiden wij de werknemer naar een nieuwe baan en zoeken wij naar een medewerker die beter bij de functie of organisatie past.

  Heb je een vraag?

  Bel 020 463 7777 of mail ons

  Cornelia van der Weijden - Meddo

  Cornelia van der Weijden

  [email protected]

  Helena van der Weijden - Meddo

  Helena van der Weijden

  [email protected]