Meddo Professionals B.V.
ScaleHub
Wibautstraat 137d
(2e etage)
1097 DN  AMSTERDAM

Postbus 51322
1007 EH AMSTERDAM

[email protected]

  Routebeschrijving

  Met het Openbaar Vervoer

  Vanaf het Centraal Station kun je kiezen voor de trein of de metro. De metro bevindt zich onder het stationsplein. Je kunt kiezen uit metro 51 (ri. Isolatorweg), 53 (ri. Gaasperplas) of 54 (ri. Gein). Stap uit op het Amstelstation.

  Vanaf de andere kant (bijvoorbeeld Zuid) neem je metro 51, 53 of 54 richting Centraal Station. Stap uit op het Amstelstation.

  Op het Amstelstation kies je voor ‘uitgang Wibautstraat’ (tegenovergestelde zijde van de HvA). Steek over richting het gebouw van Dauphine, Het Financieel Dagblad en BNR Nieuwsradio. Sla vervolgens rechtsaf (terras van Dauphine aan je linkerhand), steek over en sla dan weer linksaf. Loop ca. 50 meter door.

  Download routebeschrijvingen

  Ingang

  De ingang bevindt zicht tussen het ROC TOP Start en de Vodafone winkel (ingang ‘Delphi, Wibautstraat 135 – 137’).

  Loop naar de schuifdeur binnen en gebruik de intercom om aan te bellen bij MEDDO. Wij doen de deur dan voor je open. Neem de lift of de trap naar de tweede verdieping (ScaleHub) en bel hier opnieuw via de intercom. Wacht tot wij de deur weer hebben geopend en neem vervolgens de deur links. Hier word je opgehaald.

  Met de auto

  Vanaf de A-4
  Je komt vanaf de A-4 op de Ringweg A-10. Neem afslag 12 richting Amsterdam-Centrum. Sla via de linker twee banen links af richting Centrum/OLVG Oost. Bij het stoplicht ga je rechtdoor.

  Op de rotonde (nabij het Amstelstation) neem je de eerste afslag naar de Wibautstraat/s112. Je treft ons kantoor binnen 20 meter aan je rechterhand.

  Vanaf Zaanstad e.o./Utrecht
  Volg de richting Utrecht en rij vervolgens de A-10 op richting Ring Amsterdam/Utrecht. Neem afslag 12 richting Amsterdam-Centrum. Sla middels de linker twee banen linksaf richting Centrum/OLVG Oost. Bij het stoplicht ga je rechtdoor.

  Op de rotonde (nabij het Amstelstation) neem je de eerste afslag naar de Wibautstraat/s112. Je treft ons kantoor binnen 20 meter aan je rechterhand.

  Parkeren

  Je kunt voor de deur parkeren (mits er plek is) of achter het gebouw. Hiervoor neem je de volgende afslag naar rechts, de Ringdijk op, en vervolgens ga je met de weg mee naar rechts. Je kunt parkeren in de garage van Casa400 (Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam) (€2,- per half uur) of op straat (€1,80 per half uur). Overal moet worden betaald om te parkeren. Via de trap aan het einde van de Stephensonstraat kom je vervolgens weer aan de voorkant van het gebouw en de ingang uit.

  Meddo Professionals B.V.
  Wibautstraat 137d,
  1097 DN  AMSTERDAM