Meddo Professionals bv
Weesperzijde 86
1091 EK Amsterdam
020 463 7777

reactie@meddo.nl

Routebeschrijving

Vanaf de A-4
Op de ringweg A10 neemt u de afslag RAI en gaat u onder aan de afslag richting Centrum. Ter hoogte van de RAI is een groot verkeersplein, hier gaat u rechtdoor (richting Centrum staat rechtsaf, u gaat rechtdoor). Direct na (20 m) deze gaat u rechtsaf de Rooseveltlaan in. Na een grote kruising (met Rijnstraat) bereikt u de rivier de Amstel. Rechtdoor de brug over de Amstel en doorrijden tot de eerste rotonde.

***Deze rotonde neemt u linksaf (3/4) en u komt op een brede 4 baansweg (Wibautstraat.)
Op de Wibautstraat sorteert u links voor en ga dan direct na de spoortunnel (ca. 50 m. na rotonde) linksaf (kleine afslag zonder stoplichten, de Marcusstraat in). Aan het eind van deze straat rechtsaf de Weesperzijde op. U vindt Meddo na ca. 200 meter aan uw rechterhand (rode deur). U kunt voor de deur parkeren. De chipknip wordt geaccepteerd. Goede reis.

Vanaf Zaanstad e.o.
U volgt de richting Utrecht en rijdt de A-10 op. Afslag S-112 Duivendrecht/Centrum, richting Centrum aanhouden en doorrijden tot het verkeersplein, hier rechtsaf de Wibautstraat in.
Zie verder bij aanduiding vanaf A-4 ***.

Vanaf Utrecht, vanaf A-2
U gaat richting Zaanstad de A-10 op en neemt de afslag S-112 Duivendrecht/Centrum, richting Centrum aanhouden en doorrijden tot verkeersplein, hier rechtsaf de Wibautstraat in.
Zie verder bij aanduiding vanaf de A-4 ***.

Met het Openbaar Vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt u een van beide metrolijnen (maakt niet uit welke, zij gaan beide langs het juiste station.). Vanuit het Amstelstation neemt u een van de metrolijnen richting C.S. U stapt uit op halte Wibautstraat en neemt de uitgang Gijsbrecht van Aemstelstraat. U komt het metrostation uit en loopt een klein stukje terug en gaat de Gijsbrecht van Aemstelstraat in. Aan het eind van de straat (ca 100 meter) treft u Meddo aan uw linkerhand om de hoek (rode deur). De ingang bevindt zich aan de Weesperzijde (weg langs de Amstel).

Vanaf Amstelstation Indien u direct naar het Amstelstation reist, is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor. U gaat het Amstelstation uit aan de kant van de Hogeschool van Amsterdam. U loopt door tot aan de straat aan het water en gaat hier rechts af. U bent dan al op de Weesperzijde en blijft met het water aan de linker kant doorlopen tot nummer 86. U loopt ca. 300 meter tot ons kantoor nr. 86. Goede reis.

Weesperzijde 86, 1091 EK Amsterdam