Alles is anders in tijden van crises

Crises

De coronacrisis heeft een andere oorzaak dan de (financiële) crises die wij kennen van de afgelopen decennia, maar de gevolgen voor de arbeidsmarkt zijn grotendeels hetzelfde: chaos. Veel is onzeker: de exacte gevolgen, je werk, het uitzicht op een contract, het überhaupt behouden van je baan… Alles is gewoonweg anders in tijden van crises.

En daarom werken we op een manier die bij crises past: praktisch en gericht. Solliciteer niet op een functie, maar stuur je cv op of bel ons. Wij helpen je nog steeds graag, ook in lastigere tijden. Banen en vacatures veranderen continue omdat ook kantoren telkens nieuwe besluiten nemen. Ook zij moeten proberen flexibel te zijn. Werk is er zeker, maar minder duidelijk en gekaderd dan normaal.

Neem de tijd om je cv te updaten, voeg er een mooie foto aan toe en stuur ‘m naar Meddo. We zullen in eerste instantie telefonisch contact zoeken en plannen later een videogesprek in via Whatsapp, Skype, Zoom, Facetime, Signal, Teams of welke app jou hier het beste voor uitkomt. Vooralsnog een virtueel proces dus, tot we weer gesprekken bij ons op kantoor kunnen voeren.

Wij kijken dan waar het werk is en wat aansluit op je ervaring en achtergrond. Heel gericht en duidelijk. We zoeken vooral mensen met de volgende competenties:

  • Enige werkervaring in administratie en ondersteuning in de zakelijke dienstverlening;
  • Flexibel en communicatief (heel bruikbaar in tijden van crises);
  • Relevante opleiding: HBO-rechten, VWO, secretarieel;
  • En vooral: een praktische houding; doen wat nodig is.

Dus mail je cv naar [email protected] of bel ons op 020 – 463 77 77* en wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.

En vergeet niet: wie zich staande weet te houden in moeilijke tijden kan alles aan.

Meer van dit soort handige blogs lezen of een seintje krijgen wanneer er een nieuwe vacature online verschijnt? Volg ons dan op LinkedIn!

*Het kan zijn dat je wordt gevraagd om een bericht achter te laten, omdat ook wij nu grotendeels vanuit huis werken. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug!